Golfviikolla tapahtuu

5.-11.6.2017 vietetään kansallista golfviikkoa, mikä näkyy myös Santa Claus Golfissa. Viikon aikana virkistetään osaamista säännöistä, aloitetaan junnugolfkoulu ja alkeiskurssi, talkoillaan ja muistutetaan mieleen golfin sääntöjä.

Maanantai 5.6.2017

Junnugolfkoulu 6-9-vuotiaille alkaa. Mukaan voi liittyä pitkin kesää. Ilmoittaudu mukaan!

Alkeiskurssi alkaa. Ryhmä täynnä, ilmoittaudu mukaan seuraaville kursseille!

Keskiviikko 7.6.2017

Risutalkoot klo 10 alkaen kentällä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi siivoamaan kenttää, erityisesti tuulen väylille tiputtamia sekä väylien reunoilta kaadettuja risuja. Lounas klubilla klo 12.00. Lisätietoja talkoovastavalta

Sääntöilta klo 18 alkaen klubilla. Tervetuloa virkistämään muistia sääntöjen osalta ja kuulemaan viimeisimmät sääntöuudistukset. Jos tuomarikorttisi on vanhentunut tai vanhenemassa, voit uusia sen sääntöillan jälkeen. Ilmoittautumiset caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30 200.

Torstai 8.6.2017

Junnugolfkoulu 10-13-vuotiaille alkaa. Mukaan voi liittyä pitkin kesää. Ilmoittaudu mukaan!

Sunnuntai 11.6.2017

Valtakunnallisena naisten golfpäivänä seuran naisgolfarit voivat tuoda myös kaverinsa mukaan kokeilemaan golfia. Päivä aloitetaan tutustumalla golfiin harjoitusalueella kouluttajiemme opastuksella klo 10. Leikkimielinen 9 reiän kisa pelataan klo 10.30 alkaen, jonka jälkeen nautitaan yhteinen lounas klubilla. Päivän ohjelma lounaan hinnalla, 10 € / henkilö. Lisätietoja kutsussa.