Seuranmestaruus ratkaistiin viikonloppuna

Santa Claus Golf Clubin seuranmestaruudesta kilpailtiin viikonloppuna. Viime vuoden seuranmestaruuden voittaja Hannu Ylinenpää ja toiseksi sijoittunut Mika Törmänen kamppailivat tänäkin vuonna tasaisesti ensimmäiset kaksi kilpailupäivää perjantaina ja lauantaina. Ratkaisevana kolmantena kisapäivänä sunnuntaina kilpailuun nousi mukaan myös seuran juniorikasvatti Juhani Vanhatapio. Jännittävän kilpailun jälkeen voittoon nousi lopulta Mika Törmänen, toiseksi sijoittui Juhani Vanhatapio ja kolmanneksi Hannu Ylinenpää.

Seuranmestaruuskilpailuissa kisattiin lauantaina ja sunnuntaina lisäksi viidessä muussa sarjassa: Mies seniorit 50, 60 ja 70, sekä Nais seniorit 50 ja 60. Lisäksi pelattiin miesten ja naisten klubisarjoissa. Seniorisarjoissa Miehet 50 sarjassa koettiin jännittävä loppu. Tulos ratkesi vasta kahden pelatun jatkoreiän jälkeen, kun voittoon nousi lopulta Markus Vitikka.

Useampi päiväisissä mestaruuskisoissa on mielenkiintoista seurata kuinka tilanteet muuttuvat. Tänä vuonna pystyimme kentän puolesta tarjoamaan mestaruuskilpailijoille erinomaiset puitteet. Viikonlopun vaihteleva sää taisi kuitenkin näytellä osansa kilpailun lopputuloksissa, sillä auringon ja helteen lisäksi golfia pelattiin myös meille kovin epätavanomaisissa tuulisissa oloissa.

Tulokset pääset katsomaan kisakalenteristamme.