Viikkotiedote vk 34

Viikkotiedote vk 34

Viheriöitä paikkokylvetään ja hiekoitetaan kevyesti tiistaina. Lisäksi väylän 3 viheriö kylvetään kylvökoneella kahteen kertaan. Kolmosen viheriötä tullaan muutaman päivän ajan leikkaamaan ilman leikkuukoppia, jotta kylvetyt siemenet saavat painua rauhassa maan sisään. Tästä johtuen kolmosen viheriöllä voi olla hiukan leikkuujätettä aamun leikkuun jälkeen. Leikkuukorkeudet ovat ennallaan.

Keskiviikkona talkoillaan väylillä 1 ja 18. Työlistalla ovat väylien reunojen, puiden alustojen ja lyöntipaikkojen ympäristön siimaaminen ja siistiminen. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 9.30, päiväkahvit talkoolaisille klubilla klo 11.30 ja lounas klo 13.30. Tervetuloa mukaan!

Viheriöt jyrätään viikonlopuksi, jos olosuhteet pysyvät kuivina. Ilmoittautukaahan mukaan lauantaina kisattavaan perinteiseen Santa’s Hotels Openiin. Luvassa hieno kisa, erinomaiset palkinnot ja palkintojenjako viime vuoden tapaan Hotel Santa Clausin Kuluma Loungessa.

Hauskaa golfviikkoa!