Viikkotiedote vk 37-38

Väylien syväilmastus pystyleikkuilla on aloitettu ja se jatkuu kahden viikon ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että töitä tehdään myös pelaajien ollessa kentällä. Muistattehan siis antaa työrauhan ilmastajalle. Kun väylät on saatu ilmastettua, siirrytään ilmastamaan myös lyöntipaikat. Ilmastus ei periaatteessa vaikuta pelaamiseen, mutta ilmastusviiltojen ja kentän märkyyden vuoksi otamme kuitenkin käyttöön siirtosäännön.

Syväilmastuksen lisäksi kentällä toteutetaan normaalit leikkuut: greenit 3 krt/vk, väylät, lyöntipaikat ja lähestymisalueet 2 krt/vk. Kentällä on testissä myös uusi väyläleikkuri, joka näyttää tekevän erittäin tasaista ja siistiä jälkeä, eikä jätä jälkeensä leikkuujätettä. Lisäksi joillakin väylillä ja harjoitusalueella tullaan tekemään myös raivuita ja taimikon harvennuksia.

Leikkuukorkeudet loppukauden ajan:

• viheriöt 3mm
  • lyöntipaikat 8mm
  • lähestymisalueet 8mm
  • väylät 14mm
  • esikarheikot 14mm
  • karheikot 50mm

Pidetään kaikki yhdessä huoli, että syksyn saapuessa kuuraiselle kentälle ei mennä. Pyrimme sulkemaan aamun lähtöjä aina tarpeen mukaan, mutta klubilta käsin emme aina tiedä kaikkien väylien tilannetta. Lämpötilan käydessä yöllä alle viidessä asteessa, on kentällä usein kuuraa. Kuuraisella kentällä liikkumisen tuhot on aina ikävä kyllä nähtävissä seuraavana keväänä. Huolehditaan siis kaikki, että greeneillä ei ensi keväänä ole kengänjälkien muotoisia kuolleita alueita.

Kisojen osalta perjantaina 15.9. kisataan ensimmäinen osakaskisa 9-reiän ja kahden mailan kilpailuna. Talo tarjoaa osakkeenomistajilleen sekä kisan, kisaruuan että ruokajuomat. Lauantaina 16.9. ratkaistaan puolestaan senioreiden kuukausikisa, kun pelataan kesän viimeinen osakilpailu. Seuraavalla viikolla otetaan ilo irti kauden päätöksessä, eli narukisassa ja kisan jälkeisessä illanvietossa. Viime vuoden tapaan luvassa mahtava bändi, puttikisa iltavaloissa ja klubin varastojen tyhjennys. Seniorit kisaavat vielä kuun viimeinen päivä perinteisessä kinkkukisassa. Ilmoittautukaahan mukaan kisoihin!

Hauskaa golfsyksyä!