Santa Claus Golf Clubin naistenilta 6.10.

Kutsumme kaikki Santa Claus Golf Clubin leidit viettämään yhteistä naisteniltaa! Perjantaina 6.10.2017 järjestettävässä naistenillassa mm. eclectic ja birdie palkitsemiset ja arpajaiset sekä Nu skin tuote-esittely. Tarjoamme illan aikana mahdollisuuden myös kirppikseen, eli voitte tuoda omia golfvarusteitanne myyntiin. Myös Willamon sauna lämpiää, joten ottakaa halutessanne omat varusteet mukaan.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa iltaa! Tarjolla on pientä purtavaa, joten ilmoittakaa mahdollisista ruoka-aineallergioistanne ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu 5€ maksetaan käteisellä paikanpäällä. Jos mahdollista, varatkaa mukaan tasaraha. Ilmoittautumiset 3.10.2017 mennessä: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30 200. Lisätiedot kutsussa.