Talvigolfkisojen ilmoittautumiset avattu

Talvigolfkisojen ilmoittautumiset avattu

Pakkaset paukkuvat ja talvigolfkenttä kovettuu. Talvigolfkentän rakentaminen aloitettiin tammikuussa ja tavoitteenamme on avata kenttä perjantaina 16.2.2018 (kelivarauksella). Talvigolfin kisakausi avataan maaliskuussa 10.3.2018 pelattavalla perinteisellä parikisalla Kallion Kierroksella. Kallion Kierros pelataan scramblenä 2 hengen joukkuein. Lisätietoja kutsussa.

Kauden pääkilpailu Santa’s Snow Golf Classic pelataan 17.-18.3.2018. Kaksipäiväisen yksilökisan (HCP lyöntipeli) lisäksi lauantaina kisataan 4 hengen joukkuekisa, johon voitte halutessanne ilmoittaa oman joukkueenne, muutoin joukkueet arvotaan (lähtö = joukkue). Lisätietoja kutsussa. Perinteisen golfin lisäksi Santa’s Snow Golf kisan osallistujat voivat halutessaan osallistua samalla osallistumismaksulla myös ennen varsinaista kisaa pelattavaan Santa’s Snow Speed Golf kisaan, jossa pelataan 9r juosten. Speedgolfin lisätiedot ja ilmoittautumiset

Talven kisakauden päättää 24.3.2018 pelattava avoin talvimestaruuskisa Rovaniemi Winter Open (18 r SCR). Lisätietoja kutsussa. Ilmoittautumiset kilpailuihin on nyt avattu. Ilmoittautua voitte NexGolfissa, sähköpostitse: mail@santaclausgolfclub.fi tai puhelimella 0200 30200.

Santa’s Snow Golf Classic kilpailun videolla voitte palata viime talven tunnelmiin!

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista!