Caddiemasterin töitä tarjolla

Haemme joukkoomme erinomaista asiakaspalvelua tarjoavaa caddiemasteria Santa Claus Golfiin Ounasvaaran golfpuistoon.

Tietämys golfista on eduksi, mutta ei pakollista. Toimiminen keittiössä ja hygienia- sekä anniskelupassit sen sijaan ovat. Caddiemasterin työstä noin puolet on asiakaspalvelutyötä; tietokoneella, kassakoneella, puhelimessa ja kasvotusten ihanien asiakkaidemme kanssa. Toinen puoli koostuu keittiöpuolen töistä; viikonlopun isompine kisaruokailuineen, arkipäivien lounaineen ja itse leivottuine leivonnaisineen. Odotamme sinun siis olevan itsenäinen monitaituri, joka vastaa golfklubin toiminnasta ja kykenee vaihtamaan roolia tarpeen mukaan.

Ennen kaikkea odotamme sinulta oikeaa asennetta ja halua sekä kiinnostusta tarjota asiakkaillemme unohtumattomia golfelämyksiä erinomaisen asiakaspalvelun ja maistuvien makuelämysten kautta.

Golfkenttä on avoinna toukokuusta lokakuulle, eli töitä on tarjolla koko kesäksi (sopimuksen mukaan). Työyhteisömme on pieni ja viihtyisä ja asiakkaidenkin kanssa pääsee nopeasti tutuiksi. Suomen 150 golfkentästä olemme sosiaalisen ilmapiirin mittauksessa sijalla 10. Käytössämme on Golf alan TES.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pia Lillberg, 040 13 54321, pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi