Perjantaina 1.6.2018 avataan väylien 1, 2, 16, 17 ja 18 kesäviheriöt. Green Fee tuolloin Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 25€ (nyt vielä 20€) ja muille 30€ (nyt 25€).

Uudella puolella viheriöiden kylvöt ovat olleet erittäin haluttomia nousemaan lumihomeen vaurioittamista kohdista. Vanhalla puolella ei ole aiemmin ollut lumihometta, uudellakin puolella vain hyvin pieniä laikkuja. Nyt lumihomealueet uudella puolella olivat huomattavasti suurempia. Uuden puolen viheriöiden kylvöt on nyt tehty uudestaan ja toivotaan, että ne nousevat ensimmäisiä paremmin. Kenttähenkilöstö on painanut pitkää päivää ja tehnyt kaiken mahdollisen.

Teeboxit ja väylät ovat jo hyvällä mallilla. Range on vielä paikoin märkä, joten otamme uudet rangepallot käyttöön ensi viikolla.

Klubi on avoinna vielä toukokuun ajan klo 10-17. Perjantaista 1.6.2018 alkaen aukioloajat pitenevät tunnilla molemista päistä, eli palvelemme teitä päivittäin klo 9-18. Tuttuun tapaan aukioloajat pitenevät taas kauden edetessä. Klubin keittiö aukeaa myös perjantaina 1.6. Listalle on tulossa monia herkullisia annoksia, mm. klubiburgeri ylikypsästä possusta.

Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan klubin palveluista!