Viikkotiedote vk 35

Viikkotiedote vk 35

Viheriöt jyrätään perjantaina, mikäli keli on kuiva. Viikonlopun sateiden jälkeen kenttä oli vielä tänäänkin niin märkä, että leikkuita ei voitu suorittaa. Huomenna ja keskiviikkona päästään todennäköisesti takaisin normaaliin leikkuurytmiin. Leikkuukorkeuksia on nostettu kauttaaltaan, esikarheikkoja ja karheikkoja lukuunottamatta.

Leikkuukorkeudet:

  • Viheriöt 3mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 9mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Kentällä työskenteli viime viikolla joukko opiskelijoita, jotka raivaustehtävien lisäksi aloittivat väylän 18 portaiden korjausurakan. Opiskelijoiden hyvää työtä jatkaa tällä viikolla Tuhkalan Kalervo. Mikäli ehdit Kalervolle avuksi keskiviikkona ja torstaina, ole yhteydessä suoraan Kalervoon tai toimitusjohtajaan (Pia Lillberg, 040 13 54321).

Viikolla kentällä järjestetään perinteinen Yritysgolf, Kemijoki Oy:n kutsukilpailu sekä aloittelijoiden kauden päätöskisa. Viikonloppuna kilpailukalenterista puolestaan löytyy kaikille avoin kolmen hengen joukkuein pelattava Roki Golf lauantaina 1.9. sekä junioreiden kauden päätöskisa sunnuntaina. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddielle! Roki Golfiin voi ilmoittaa suoraan kolmen hengen joukkueen tai ilmoittautua mukaan yksinään, jolloin caddiemaster arpoo joukkueen.

Hauskaa golfviikkoa!