”Turpaan tuli!”

Perinteinen kaupunkiottelu Rovaniemen ja Tornion välillä kisattiin sunnuntaina 2.9.2018 erittäin aurinkoisessa kelissä ja hyvässä kunnossa olevalla kentällä Torniossa. Meri-Lapin Golf Clubin ja Santa Claus Golf Clubin kapteenit olivat kasanneet seuroistaan edustusjoukkueet niin pikkujunnujen, junnujen, naisten, yleisten miesten kuin seniorimiesten osalta. Kokonaisuudessaan reikäpelikisa käytiin 30 parin kesken. Seuramme naisedustajat ottivat voiton kotiin, pikkujunnut ja yleiset miehet pelasivat tasan. Seniorit ja isommat junnut joutuivat taipumaan Torniolaisille. Päivän lopullinen tulos oli 17-13 kotijoukkueelle.

Kisa oli tiukka: useampi ottelupari meni tasan ja monessa voitto ratkesi vasta viimeisellä reiällä. Ensimmäistä kertaa mukana olivat tänä vuonna myös pikkujunnut, jotka pelasivat oman kisansa par 3 kentällä. Kaupunkiotteluja on pelattu vuodesta 1989 lähtien, nykyään vuorovuosin Rovaniemellä ja Torniossa. Useimmiten kotijoukkue on vienyt voiton. Ottakaahan siis osaa ensi vuoden seuranmestaruuskilpailuihin, kaupunkiottelujoukkue kun kasataan mestiksissä menestyneistä pelaajista, kapteenien villeillä korteilla höystettynä. Ensi vuonna taas uudestaan, ja silloin meillä on kotietu!

Lisää kuvia kisasta facessamme: www.facebook.com/santaclausgolf