Tiistaina 25.9. tyhjennetään sadetusjärjestelmä. Tyhjennys aloitetaan klo 9.00 ensimmäiseltä väylältä järjestyksessä väylä kerrallaan. Veden tyhjentämisen jälkeen sadettimista tulee vielä jonkin aikaa ilmaa. Pahoittelemme vedestä ja ilmauksen aiheuttamista äänistä pelille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Keskiviikkona kenttähenkilöstö työskentelee väylän 10 viheriön edustan kaivoilla.

Jos kelit ovat kuivat leikataan kaikki alueet tällä viikolla. Sääennuste lupaa kylmiä öitä, joten ainakin tiistaina ja keskiviikkona kenttä on aamusta suljettuna mahdollisen kuuran vuoksi klo 10.30 saakka. Avaamme kentän heti kun sää sen sallii. Muistakaa, että kuuraisella kentällä ei missään nimessä saa pelata. Kävely kuuraisella nurmella aiheuttaa nurmen solukon murskaantumisen ja heinän välittömän kuoleman.

Muistakaa myös pallon alastulojälkien oikeaoppinen korjaaminen. Heinän kasvun ollessä erittäin hidasta ei luontaista korjaantumista enää tapahdu. Väärin korjatut tai korjaamatta jääneet pallon alastulojäljet aiheuttavat viheriöille painetta erilaisten kasvitautien syntymiseen. Märällä kentällä pelattaessa lyönneistä lähtee helposti divotit, muistakaa siis paikata myös lyöntijälkenne väylillä.

Lauantaina pelataan kauden viimeinen kisa, senioreiden perinteinen kinkkukisa. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddiemasterille.

Päivien lyhetessä lyhentyvät myös klubin ja kioskin aukioloajat. Klubi palvelee kauden loppuun saakka päivittäin klo 10-17.

Naisteniltaa vietetään lokakuun 5. päivä. Ilmoittautukaahan mukaan caddiemasterille. Lisätiedot kutsussa.