Santa Claus Golfiin uusi pro

Santa Claus Golfiin on nimitetty uusi, mutta monille jo tuttu Pro. Ensi vuoden alusta alkaen Santa Claus Golfin koulutus- ja valmennustoiminnasta vastaa Mika Vettainen. Tehtävän myötä Mika palaa juurilleen, sillä hän on aloittanut golfkouluttajana nimenomaan Rovaniemellä Arctic Golfin juniorivalmentajana ja Prona vuosina 1999-2006. Rovaniemen jälkeen Mika siirtyi Leville valmentajaksi ja assistant proksi 2007-2011 ja head proksi 2012-2015. Vuonna 2016 hän aloitti golfopetustoiminnan Torniossa.

Mikalla on siis pitkä historia pron tehtävissä sekä erittäin kattava koulutus alalle. Mika on suorittanut Golfin ammattivalmentajatutkinnon (VAT) sekä Valmentajan erikoisammattitutkinnon (VeAt) European coaching diplom. Mika on koulutukseltaan myös liikunnanohjaaja, Personal trainer sekä ravintovalmentaja. Koulutusten lisäksi Mika on myös aktiivinen golfmatkojen järjestäjä, joten odotettavissa on mahdollisesti myös golfmatkapaketteja.

Mikan vastuulla on koko Santa Claus Golfin koulutus- ja valmennustoiminta. Seura, eli Santa Claus Golf Club ry järjestää vuonna 2019 jäsenilleen viime vuosien tapaan mm. teemaharjoituksia sekä vasta-alkaneiden seuraharjoitukset. Juniorivalmennuksen puolella tuttuun tapaan jatketaan kilpajunioreiden seuraharjoituksia. Nuorempien junnujen valmennusryhmiä muutetaan hieman edellisvuosista. Tavoitteena on kehittää selkeä pelaajapolku lajiin tutustuvista pikkujunnuista, harrastejunnuihin, kilpajunnujen haastajaryhmään sekä viralliseen kilpajunnuryhmään.

Mika vastaa myös alkeiskursseista, green card suoritusten vastaanotosta, virkistyspäivistä, golfiin tutustumisista ja yksityisopetuksesta, josta on tarjolla myös edullisia pakettihintoja. Valmennuksessaan Mika käyttää FlightScope Launch Monitoria, jonka avulla lyöntejä päästään analysoimaan ja harjoittelua muokkaamaan tulosten mukaan. Talven aikana Mika ohjaa kilpajunnujen harjoituksia ja tarjoaa myös kaikille muille halukkaille opetusta Meri-Lapin Golfhallissa Torniossa tai halutessanne myös Golf Academyssä Rovaniemellä.

Hyödyntäkäähän Pron palveluita ja laittakaa lyöntinne kuntoon!