Kentän syystöitä jatketaan tällä ja ensi viikollaVäylien kasvuolosuhteita parantavaa holkitusta jatketaan vielä tällä viikolla. Mikäli olosuhteet ovat liian kosteat, tehdään väylille holkituksen sijaan viillot. Ensi viikolla aloitetaan lyöntipaikkojen ja lähestymisalueiden holkitus ja holkitusjätteen keräys sekä sadetusjärjestelmän tyhjennys. Sadetusjärjestelmän tyhjennys aloitetaan ensimmäiseltä väylältä järjestyksessä väylä kerrallaan. Veden tyhjentämisen jälkeen sadettimista tulee vielä jonkin aikaa ilmaa. Pahoittelemme ilmauksesta ja sadetusjärjestelmän tyhjennyksestä pelaamiselle aiheutuvaa haittaa.

Jos kelit sallivat, tehdään vielä tällä viikolla leikkuita. Sääennuste lupaa kylmiä öitä, joten kenttä on ainakin loppuviikolla aamusta suljettuna mahdollisen kuuran vuoksi. Avaamme kentän aina heti, kun sää sen sallii. Muistakaa, että kuuraisella kentällä ei missään nimessä saa pelata. Kävely kuuraisella nurmella aiheuttaa nurmen solukon murskaantumisen ja heinän välittömän kuoleman.

Tältä näyttää keväällä viheriö, jolla on kävelty syksyllä kentän ollessa kuurassa. Älkää siis menkö pelaamaan tai kävelemään kuuraiselle kentälle.

Muistakaa myös pallon alastulojälkien oikeaoppinen korjaaminen. Heinän kasvun ollessä erittäin hidasta ei luontaista korjaantumista enää tapahdu. Väärin korjatut tai korjaamatta jääneet pallon alastulojäljet aiheuttavat viheriöille painetta erilaisten kasvitautien syntymiseen. Märällä kentällä pelattaessa lyönneistä lähtee helposti divotit, muistakaa siis paikata myös lyöntijälkenne väylillä.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 3mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Lauantaina pelataan odotettu kauden päätöskisa, eli perinteinen narukisa, jossa pari saa tasoituksen naruna. Kisan jälkeen after golfia klubilla. Luvassa rento ilta hyvässä seurassa Sarin kokkailujen, bändin ja klubin juomavarastojen tyhjäyksen merkeissä. Luvassa luonnollisesti myös tuttu puttikisa yövaloissa. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddiemasterille.

Päivien lyhetessä lyhenevät myös klubin ja kioskin aukioloajat. Klubi palvelee 22.9. saakka päivittäin klo 9-18 ja 23.9. alkaen kauden loppuun saakka klo 10-17.

Tervetuloa!