Väylien ja lyöntipaikkojen leikkuut aloitetaan tällä viikolla.

Viheriöiden leikkuukorkeutta tiputetaan tiistaina 5mm:stä 4,5mm:iin ja torstaina edelleen 4mm:iin. Viheriöiden idätyssadetukset jatkuvat tällä viikolla päivittäin. Sadetukset toteutetaan 2 tunnin välein 3 minuuttia kerrallaan. Uusia kylvöjä on alkanut nousta viheriöillä vaihtelevalla menestyksellä, toisin paikoin kylvötulokset ovat hyviä, toisin heikompia. Tälle viikolle on ennustettu kohtalaisen lämmintä säätä, joten viikon puolivälissä nähdään lopullinen tilanne. Mikäli kylvötulos näyttää edelleen heikolta, kylvetään tarvittavat alueet vielä uudestaan.

Torstaina 4.6. talkoillaan. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 9, päiväkahvit kioskilla ja ruokailu klubilla talkoiden päätteeksi. Tervetuloa mukaan! Illalla puolestaan järjestetään Koronan kokoontumisrajoitteiden lykkäämä seuran kevätkokous klo 18. Tervetuloa mukaan!

Klubi palvelee kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa päivittäin klo 9-18. Tämän jälkeen aukioloajat jälleen pidentyvät. 1.6. alkaen klubiravintola palvelee normaalisti, Koronarajoitukset huomioiden maksimissaan 25 henkilön asiakaspaikkamäärällä sisätiloissa, terassilla normaalisti.

Kioski on avoinna säävarauksella päivittäin klo 10-18.

Junnugolfleiriläiset tutustuvat golfiin harjoitusalueillamme maanantaista keskiviikkoon klo 10-13 ja alkeiskurssilaiset klo 17.30-19.30. Viikonlopun alkeiskurssilla 6.-7.6. on vielä yksi paikka vapaana. Viikon päästä maanantaina 8.6. alkavalle kurssille mahtuu vielä 4 henkilöä. Ensi viikolla järjestetään myös junnujen oma alkeiskurssi.

Golfkentäntien rakennustyöt jatkuvat, olkaa siis varovaisia klubille tullessanne ja täältä lähtiessänne.

Tervetuloa nauttimaan golfista!