Koronarajoitusten purkaminen

Viranomaisten lievennettyä Koronarajoituksia ja Suomen Golfliiton poistettua kokonaan kaikki suosituksensa Koronan osalta 17.6.2020 alkaen on  Santa Claus Golfin Korona-ohjeistusta päivitetty ja rajoituksia poistettu. Tärkeimpinä muutoksina ovat seuraavat:

• Klubiravintolan sisällä olevien asiakaspaikkojen rajaus 21.6.2020 saakka on 25 hlö, 21.6.-12.7.2020 puolestaan 37 hlö ja 13.7.2020 alkaen henkilömäärän rajoitus poistuu kokonaan.
  • 21.6.2020 saakka kaikki ravintolassa tarjolla olevat tuotteet tarjoillaan asiakkaille henkilökunnan toimesta. 22.6.2020 alkaen palaamme normaalitilanteeseen, jolloin saatte itse valita ja annostella ruokanne, kahvinne yms.
  • Klubin kärryt palautuvat normaaliin yhteiskäyttöön 18.6.2020 alkaen. Kärryt ovat siis maksutta kaikkien vapaassa käytössä, eikä niitä enää desinfioida. Nimikoitujen kärryjen nimikyltit voi palauttaa klubille. Jatkossa asiakkaat voivat halutessaan desinfioida kärryt itse.
  • Kentällä bunkkeriharavat, roskikset ja pallopesurit ovat käytössä normaalisti.

Vaikka rajoituksia puretaan, muistakaa yleiset ohjeet hygieniasta ja tulkaa kentälle vain terveenä. Santa Claus Golfin päivitetty Korona-ohjeistus löytyy kokonaisuudessaan täältä.