KENTTÄ

• Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan tiistaina 3,75mm ja edelleen 3,5mm ennen viikonloppua. Tiistaina viheriöille tehdään rakeinen lannoitus, jonka jälkeen viheriöitä sadetetaan heti perään 30 min. Pahoittelemme sadetuksesta pelille aiheutuvaa haittaa. Lannoituksesta johtuen keskiviikko on viheriöiden osalta leikkuuvapaa päivä.
  • Talviviheriöillä olevien väylien 6, 8, 12 ja 14 viheriöiden uudet kylvökset ovat nyt noin 2 viikon ikäisiä ja kestävät siis pelaamisesta aiheutuvan kulutuksen. Viheriöt avataan pelille keskiviikkona. Leikkuukorkeus näillä viheriöillä on aluksi 6mm, eli muita viheriöitä korkeampi. Leikkuukorkeutta tiputetaan 0,5mm jokaisella leikkuukerralla, kunnes päästään samaan leikkuukorkeuteen muiden viheriöiden kanssa.
  • Väylien leikkuukorkeus tiputetaan keskiviikkona 15mm:stä 12mm. Lyöntipaikkojen ja lähestymisalueiden leikkuukorkeus tiputetaan keskiviikkona 10mm:stä 8mm.
  • Osakkeenomistajien etuoikeutetut tasan ajat otetaan käyttöön tiistaina 23.6.2020. Tasan teeajat päivittäin klo 8-18 (siis 8:00, 9:00 jne) ovat siis ainoastaan osakkeenomistajien varattavissa. Osakkaat voivat varata ajan tasan lähtöihin myös muille kuin osakkaille. Lähdöt vapautuvat varattavaksi muille aina edellisenä yönä, eli samana päivänä lähtöjä voivat varata myös muut kuin osakkeenomistajat.
  • Koronarajoituksia on purettu kentän puolella: haravat, pallopesurit, roskikset, kärryt ja range ovat kaikki normaalisti käytössä.

KISAT

• Leidien kesän päätapahtuma, eli Pentik Open kistaan lauantaina 27.6.2020. Ilmoittautukaahan mukaan kesän ihanimpaan kisaan. Jos olette paria vailla, ilmoittautukaa caddielle, niin autamme parin hankinnassa. Kutsussa lisätiedot.
  • Vasta-alkaneet, eli yli 30 tasoituksella pelaavat puolestaan kisaavat kesän ensimmäisessä vasta-alkaneiden kisassa perjantaina 26.6. Tällä kertaa pelivuorossa takaysi, eli väylältä 5 aloitetaan.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee kesäkuun loppuun saakka päivittäin klo 8-19 ja heinäkuun alusta alkaen klo 8-20.
  • Kioski palvelee säävarauksella muuten samoilla aukioloajoilla, mutta aukeaa aina klo 10.
  • Koronarajoituksia on purettu myös klubilla ja kioskilla: maanantaista lähtien saatte itse annostella syötävänne ja juotavanne ja kulkea klubilla vapaasti
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä! Testatkaahan Tapsan parhaat burgerit.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!