KENTTÄ

• Viheriöt lannoitetaan maanantaina ja sadetetaan heti perään.
  • Erittäin kylmistä säistä johtuen heinän kasvu on lähes täysin pysähtynyt. Siitäkin syystä, muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä.
  • Väylien reuna-alueita siistitään tällä viikolla useampana päivänä. Huomioikaa työmiehet ja naiset pelatessanne.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 3,5mm
    • Väylät 12mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Reikäpelien pelaaminen on aloitettu kuun alusta. Naisten ryhmiä ei ikävä kyllä ilmoittautumisaikana saatu täyteen. Leidit, voitte tämän viikon aikana ilmoittautua caddiemasterille, mikäli haluatte vielä mukaan. Tällöin peliaikaa jää vielä lähes kolme viikkoa.
  • Lauantaina 11.7.2020 mitellään isosta pytystä, eli Kapteenin Kannusta. Kapteenin Kannu pelataan perinteisesti scramblenä kahden hengen joukkuein. Jos olet paria vailla, ilmoittaudu caddielle, niin autamme löytämään peliseuraa. Tarkemmat kisatiedot kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Keskiviikkona taas kioskilla burgeripäivä! Testatkaahan Tapsan parhaat burgerit!
  • Proshopissa nyt myynnissä Eccon kengät.
  • Kulku klubille muutetaan todennäköisesti tällä viikolla väliaikaisesti takaisin vanhalle Golfkentäntielle, eli Puttikujalle, uuden Golfkentäntien tietöiden takia. Myöhemmin käyttöön otetaan mahdollisesti väliaikaisesti myös viime kesänä käytössä ollut kiertotie. Tiedotamme näistä heti, kun saamme lisätietoja

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!