KENTTÄ

• Kentänhoidossa tällä viikolla ns. normiviikko, eli leikkuut normaalisti.
  • Torstaina talkoillaan raivauksen ja kantojen poiston merkeissä. Tuttuun tapaan aloitus Ketunpesältä klo 9, päiväkahvit kioskilla ja lounas klubilla. Tervetuloa mukaan talkoisiin!
  • Viheriöt jyrätään perjantaina, jos keli vain sallii.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,4 mm
    • Väylät 12 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
  • Muistakaa korjata alastulojäljet sekä lyöntijäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Lauantaina kisataan yksi kesän odotetuimmista kisoista Brillet – Oliver’s Corner Open. Perinteisesti mahtavat palkinnot kisan sponsoreilta Brilletiltä sekä Oliver’s Cornerilta, myös arvonnassa. Palkintojenjako ja iltajuhlat Oliver’s Cornerissa. Myös avecit ovat tervetulleita. Lisätiedot kutsussa.
  • Sunnuntaina kisataan junioreiden Future Tour viidessä eri sarjassa alkaen tupsuteeltä pelattavasta Easy 9 sarjasta.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Keskiviikkona 26.8. klubi suljetaan poikkeuksellisesti jo klo 18 henkilökunnan virkistyspäivän johdosta. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, sekä väylän 5 lähistöltä mahdollisesti kantautuvaa äänihaittaa.
  • Kioskilla hampurilaispäivä taas keskiviikkona.
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta. Golfkentäntie asfaltoidaan elo-syyskuun vai.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!