Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöiden lannoitus klo 6 alkaen ja heti perään 45min sadetus.
  • Tiistaina viheriöillä leikkuuvapaa päivä maanantain lannoituksesta johtuen.
  • Muutoin viheriöitä leikataan päivittäin, jos olosuhteet vain sallivat.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus lasketaan keskiviikkona 4,5mm:stä 4mm:iin.
  • Idätyssadetukset kaikille viheriöille päivittäin klo 9, 11, 13, 15, 17 ja 19. Sadetus kestää 2 min per viheriö. Uudella puolella päällä on yksi sadetin kerrallaan, vanhalla neljä.
  • Väyläsadetukset käynnistyvät iltaisin klo 20.00 alkaen todennäköisesti joka toinen päivä. Päällä on yleensä 1-2 sadetinta per väylä noin 20-30 minuuttia kerrallaan.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!
  • Muutamilla väylillä kulunohjauksia uusien kylvöjen suojaamiseksi. Kiertäkää tolpat, jotta kylvöt saavat rauhassa nousta ja vahvistua.
  • Tällä viikolla aloitetaan reuna-alueiden siimaukset.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Kesän viides alkeiskurssi järjestetään maanantaista keskiviikkoon klo 19-21. Ilmoittautumiset nettisivuillamme. Vielä kaksi paikkaa vapaana!
  • Pikkujunnujen, eli 6-10-vuotiaiden junnugolfleiri ma-ke klo 10-13 ja isompien junnujen, eli 11-16-vuotiaiden golfin alkeiskurssi ma-to klo 13-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kesän kisakausi avataan tällä viikolla, kun kauden avauskilpailu pelataan tuttuun tapaan pariscramblenä 12.6.2021. Kisan lisäksi ohjelmassa illanvietto rosvopaistin merkeissä.
  • Seuraavalla viikolla jatketaan useiden kisojen merkeissä:

• Seuran senioreiden kuukausikisat aloitetaan torstaina 17.6.
    • Vasta-alkaneiden ensimmäinen kisa pelataan perjantaina 18.6.
    • Viime vuonna aloitettu Ryder Cup perinne meidän ja Leviläisten kesken jatkuu lauantaina 19.6. Ilmoittautukaahan mukaan puolustamaan voittoa niin pidetään puukko Rovaniemellä! Mukaan ovat tervetulleita pelaajat kaikista tasoitusryhmistä.
    • Senioreiden Lappi Cup heti seuraavana päivänä, eli sunnuntaina 20.6.
  • Sunnuntaina 13.6. vietetään tuttuun tapaan naisten päivää. Toivotamme kaikki seuramme naiset tervetulleiksi kutsumaan ystäviään kanssaan tutustumaan golfiin. Päivä aloitetaan klo 10 valmentajien ohjauksessa. Harjoitusalueella saatujen oppien myötä siirrytään kentälle pienelle pelikierrokselle ja sen jälkeen lounaalle klubille n. klo 13. Koko päivän ohjelma lounaan hinnalla 10€ /hlö. Ilmoittautumiset avoinna NexGolfissa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-18 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab! Tulkaahan nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja uudesta kebabannoksesta!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!