Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Sadetukset päivittäin illalla ja yöllä klo 18-06.
  • Tiistaina klo 5.00 alkaen viheriöiden lannoitus ja heti lannoituksen perään 30 minuutin sadetus.
  • Keskiviikkona klo 3.00 alkaen väylien lannoitus ja heti perään 20 minuutin sadetus.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan keskiviikkona 3,25mm:stä 3mm:iin
  • Torstaina viheriöiden tähtiteräilmastus.
  • Perjantaina viheriöiden jyräys.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä varoa töissä olevaa kenttähenkilöstöä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3,25mm (keskiviikosta alkaen 3mm)
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Alkeiskursseja tällä viikolla sekä arkena (maanantai-keskiviikko) että viikonloppuna (lauantai-sunnuntai). Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Junnut kisaavat tällä viikolla Future Tourin joukkuekilpailussa tiistaina ja yksilökisassa keskiviikkona.
  • Torstaina Santa Claus Golf Club ry:n senioreiden heinäkuun kuukausikilpailu. Ruokailu tuttuun tapaan ennen kisaa klubilla. Lisätiedot kutsussa.
  • Lauantaina junnujen tukikilpailu Valokulma Open. Tule mukaan ja tue seuran junioritoimintaa. Palkinnot Euronics Valokulma Rovaniemi. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 8.7. klo 18 mennessä.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!
  • Kioskin nimikilpailu vielä 6.7.2021 saakka. Jätä ehdotuksesi laatikkoon klubilla tai toimita se caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!