Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Torstaina siimaus- ja raivaustalkoot klo 9.00 alkaen. Työlistalla mm. väylien 11, 12 ja 13 reuna-alueiden raivausta. Tervetuloa mukaan! Talkoolaisille päiväkahvit kioskilla ja lounas klubilla.
  • Torstaina aamun lähdöt suljettuna viheriöiden lannoituksen vuoksi. Sadetus heti lannoituksen jälkeen noin 30 minuuttia.
  • Perjantai lannoitusten takia leikkuuvapaa päivä viheriöillä.
  • Lauantaina aamulla viheriöiden jyräys.
  • Rangella ja harjoitusalueille tällä viikolla raivausta ja pallon keräystä, varokaa henkilökuntaa.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm
  • Henkilöstö: Tarvitsemme yllättäen 1 henkilön kentänhoitoon pikaisella aikataululla. Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka kentänhoidon moninaisissa tehtävissä. Kiinnostaisiko? Ole pikaisesti yhteydessä: pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi tai 040 13 54321. Lajin ja kentän tuntemus on eduksi, muttei pakollinen. Oikea asenne ratkaisee!

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tämän viikon alkeiskurssi täynnä. Ensi viikolla uusi kurssi maanantaista keskiviikkoon. Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Lauantaina pelataan yksi kesän suosituimmista kilpailuista Brillet – Oliver’s Corner Open. Tuttuun tapaan kisa väliaikalähtönä ja palkintojenjako ruokailuineen ja illanviettoineen Oliver’s Cornerissa klo 19 alkaen. Tervetuloa  mukaan! Perinteisesti luvassa mahtavat palkinnot ja bileet. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 22.7. klo 18 mennessä. Myös avecit ovat tervetulleita mukaan illanviettoon. Avecien ilmoittautumiset ja maksut (20€) ennakkoon caddiemasterille.
  • Seuranmestaruuskilpailujen ajankohta on vahvistettu. Kilpailut järjestetään elokuussa viime vuosien tapaan kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!
  • Ensi viikon torstaina 29.7. kioskin terassin avajaiset, nimiäiset ja Irman juhlat. Lisätietoa myöhemmin.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!