Kiitos kuluneesta talvigolfkaudesta

Kiitos kaikille kuluneesta talvigolfkaudesta, kenttä on nyt suljettu!

Talvigolfista saimme nauttia 4. helmikuuta alkaen, eli pelikautta kesti yli 2 kuukautta. Kierroksia talven aikana pelattiin yhteensä 3 635. Kelit olivat kauden aikana vaihtelevia, mutta kenttä oli lähes koko kauden erinomaisessa kunnossa. Lämmin kiitos kenttähenkilöstöllemme, jotka ovat paiskineet aikaisia aamuja pakkasissa, kolanneet valtavia määriä lunta ja tasoittaneet valkiot erinomaiseen kuntoon.

Talvigolfkentän myötä sulkeutuu myös klubi. Mutta ei onneksi kauaksi aikaa. Kesägolfkautta valmistellaan jo kovaa vauhtia. Lähes kaikki väylät on jo hiekoitettu ja loputkin hiekoitetaan perjantaina. Nyt toivotaan aurinkoa ja lämpöä, jotta väylät sulavat nopeasti. Katsotaan pääsemmekö avaamaan kesäkentän viime vuosien tapaan äitienpäivän aikoihin. Tiedotamme kentän avaamisen aikataulusta nettisivuillamme, somessamme sekä jäsentiedotteella. Caddiemasterin tavoittaa kesäkentän aukeamiseen saakka puhelimitse ja satunnaisesti tai sovittaessa toimistolta.

Talvigolfkauden päätyttyä pelaaminen kenttäalueellamme ei kuitenkaan lopu. Frisbeegolfareiden pelejä pehmeät valkiot ja väylät eivät estä, joten frisbeegolfkilpailuja varten rakennettu frisbeegolfrata on käytettävissä toistaiseksi. Ohjeet ajanvaraukseen ja maksuihin ohessa sekä mm. Discooter Finland Osk Facessa ja väylän 1 teeboxissa.