Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina aamuyöstä alkaen lyöntipaikkojen ja väylien lannoitus ja heti perään 15 min sadetus.
  • Tiistaina viheriöille leväntorjuntaa ja kevyttä täsmähiekoitusta käsin. Tästä johtuen viheriöillä leikkuuvapaa päivä ja viheriöleikkurilla terien teroituspäivä.
  • Perjantaina viheriöiden jyräys.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38 mm
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä, lyöntijäljet väylillä ja jälkenne bunkkerissa!

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 1.-3.8.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Viikonloppuna kisataan perinteinen Rovaniemi Open tuttuun tapaan kaksi päiväisenä kilpailuna, mutta hieman uusituin sarjoin. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Kioskilla keskiviikkoisin poroburgeripäivä!

ENSI VIIKON ENNAKOT

• Golfin alkeiskurssi maanantaista keskiviikkooon 8.-10.8.2022 klo 19-21. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Perjantaina kisataan Santa Claus Golfin ensimmäinen Shootout kilpailu Santa’s Shootout, joka järjestetään yhteistyössä Sinebrychoffin kanssa perjantai-iltana 12.8.2022. Kilpailussa pelaajat lähtevät kisaan yhteislähtönä tiiltä 1. Kullakin reiällä huonoimman tuloksen tehnyt pelaaja / pelaajat tippuvat pois, kunnes jäljellä on enää Shootout mestari. Tippuneet pelaajat voivat yrittää takaisin mukaan Lucky Looser väylällä. Lisätietoja kutsussa.
  • Viikonloppuna 13.-14.8. kisataan seuranmestaruuksista senioreiden ja junioreiden sarjoissa sekä miesten ja naisten klubisarjoissa. Ilmoittautukaahan mukaan! Yleiset naiset ja miehet kisataan erikseen seuraavana viikonloppuna. Seniorimestisten yhteydessä voitte samalla pelata myös Suomen Golfsenioreiden (SGS) PSM kisat. Huomatkaa, että PSM kisaan ilmoittaudutaan Golfboxin kautta jo 7.8.2022 mennessä. Lisätietoja kutsussa.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!