Keitä me olemme

Santa Claus Golf on Rovaniemen ja Joulupukin oma golfkenttä ja seura. Haluamme mahdollistaa niin jäsenillemme kuin vieraillemme pelaamisen ja harjoittelun mahtavalla kentällämme, niin kesällä kuin talvella, yhteisössä, johon on helppo tulla ja jossa on mukava olla.

Puitteista ja viihtyvyydestänne vastaavat osaltaan ihanat työntekijämme. Kaikkia heistä ette välttämättä ole kohdanneet kentällä tai klubilla, joten esittelemme somessamme loppukauden aikana näitä monitaitureita. Kaltaisellamme pienemmällä golfkentällä toimitaan tiukoilla resursseilla, mikä tarkoittaa, että henkilöstömme on taivuttava moneen.

Kenttämestari Aarni Härkönen

Yksi suurimmista taipujista on kenttämestarimme Aarni Härkönen, jolle golfkentän ylläpitäminen on ympärivuotista ja välillä ympärivuorokautista työtä. Aarnilla on menossa 11 vuosi tässä työssä. Hän toimii kentällä esimiehenä, vastaten kentänhoidosta ja siitä, mitä kentällä päivittäin ja kauden aikana tehdään. Normaaleista kenttämestareista poiketen Aarnilla on hoidettavanaan paitsi perinteinen kesäkenttä myös talvigolfkenttä.

Aarni vastaa mm. kentän sadetusjärjestelmästä, joka on kesällä kriittisen tärkeä ja varsinkin helteisinä aikoina työllistää kenttämestaria usein lähes ympäri vuorokauden.

• ”Mieluisinta on ulkoilmassa oleminen, etenkin hyvillä ilmoilla. Pidän myös työn monipuolisuudesta ja vaativuudesta. Välillä joutuu olemaan sähkömies, putkimies, tietoteknikko, kentänhoitaja ja joskus ihan esimieskin. Sateisina päivinä teen toimistossa töitä, joita ei ehdi aurinkoisina päivänä tekemään; kuten lannoite- ja hoitosuunnitelmia, työvuorolistoja, sadetusjärjestelmän testausta, huoltoa ja koodausta sekä tarjousten kyselyjä kentällä tarvittavista tavaroista.”
  • ”Odotan tältä kesältä sitä, että kenttä olisi niin hyvässä kunnossa, että asiakkaat ovat iloisia ja tyytyväisiä.”

Mahtavasta kenttämestarista ja henkilökunnasta huolimatta, kentän kunto on hyvin pitkälti myös keleistä kiinni. Toivotaan siis hyviä kelejä niin pelaamiselle kuin kentähoidolle ja lämpöä, joka on kaikki kaikessa kentän kunnolle.

Työntekijöiden lisäksi erittäin tärkeän panoksen kentälle antavat myös mm. talkoolaiset, valmentajat ja kioskinpitäjämme, joista kaikista olemme jo kauden aikana kertoneet nettisivuillamme. Unohtamatta sekä seuran että yhtiön hallituksia, toimikuntia ja muita vapaaehtoisia. Kiitos kaikille teille!