Alkeiskurssi

TERVETULOA GOLFIN ALKEISKURSSILLE

Aloita golf! Alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot  ja se valmistaa sinut Green Card –suoritusta varten. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajalta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja Green Card kokeen suorittamisajankohdan.

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2022 toukokuusta elokuuhun.
Ilmoittaudu ajoissa ja varmista pääsy haluamaasi ryhmään!

Alkeiskurssi sisältää sisältää opetuksen (6h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi ja erikseen sovittavan Green Card -suorituksen (1,5h). Mukaan tarvitset vain mukavat säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Omat mailat voit ottaa mukaan, jos sinulle sellaiset jo on.

Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13-vuotta täyttänyt. Nuoremmille junioreille (6-10v.) suosittelemme osallistumista junnugolfleirille ja junnugolfkouluun. Isommille junnuille (11-16v.) järjestämme oman alkeiskurssin ja harrastajunnujen ryhmän.

Lisätietoja golfin aloittamisesta Suomen Golfliiton sivuilta sekä Golfliiton aloittelijan oppaasta.

Alkeiskurssin lisäksi tarjoamme golfin aloittaville erinomaisen aloittelijoiden paketin. Aloittelijoiden paketti sisältää alkeiskurssin lisäksi myös seuran jäsenyyden, ohjatut harjoitukset ja perjantaipelit sekä rajoittamattoman pelioikeuden. Hyödynnä erittäin edullinen ja toimiva aloittelijoiden pakettimme!

ALOITTELIJAN PAKETTI 2022

Vuonna 2022 golfin aloittaville tarjoamme erittäin edullisen Aloittelijan paketin, joka sisältää:

• Alkeiskurssin ja Green Cardin
  • Santa Claus Golf Club ry:n jäsenyyden
  • Vasta-alkaneiden harjoitukset (1 krt/vk)
  • Vasta-alkaneiden ohjatut 9 reiän pelikierrokset (1 krt/vk)
  • sekä rajoittamattoman pelioikeuden

Aikuinen 350€ (norm. 630€), Opiskelija 300€ (600€), Juniori (alle 18-v) 250€ (510€).

Seuraavana vuonna pelejä voi jatkaa aloittelijan jatkopaketilla.

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2022 arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon sekä viikonloppukursseina. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään! Kouluttajina toimivat Golf Prot Mika Vettainen ja Tommi Siliämaa. Minimi osallistujamäärä on 4 ja maksimi 10 hlöä / kurssi. Mikäli 4 hengen minimikoko ei täyty kurssipäivään klo 12.00 mennessä (la&su kurssien osalta pe klo 18 mennessä), perutaan kurssi.

ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Pelkkä kurssi: Aikuinen 150€, Opiskelija 120€
(opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 80€

Aloittelijan paketti 2022: Aikuinen 350€, Opiskelija 300€, Juniori (alle 18-v) 250€. Paketti sisältää: alkeiskurssin, Creen Cardin, jäsenyyden seurassa, vasta-alkaneiden harjoitukset kerran viikossa, ohjatut 9 reiän pelikierrokset kerran viikossa sekä rajoittamattoman pelioikeuden.

Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot:

Lisätietoja:

Mika Vettainen