Alkeiskurssi

TERVETULOA GOLFIN ALKEISKURSSILLE!

Alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot ja se valmistaa sinut Green Card –suoritusta varten. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajalta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja Green Card kokeen suorittamisajankohdan.

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2018 toukokuusta elokuuhun –
ilmoittaudu ajoissa ja varmista pääsy haluamaasi ryhmään!

Kurssi sisältää sisältää opetuksen (3x2h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi ja erikseen sovittavan Green Card -suorituksen (1,5h). Mukaan tarvitset vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13-vuotta täyttänyt, nuoremmille junioreille suosittelemme osallistumista junnugolfkouluun.

ALOITTELIJAN PAKETTI 2018

Vuonna 2018 golfin aloittaville tarjoamme erittäin edullisen Aloittelijan paketin, joka sisältää:

• Alkeiskurssin ja Green Cardin
  • Santa Claus Golf Club ry:n jäsenyyden
  • Vasta-alkaneiden harjoitukset kesällä 2018, sekä
  • Rajoittamattoman pelioikeuden

Aikuinen 350€ (norm. 630€), Opiskelija 300€ (600€), Juniori (alle 18-v) 250€ (510€)

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2018 pääsääntöisesti arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon klo 19 – 21. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään! Kouluttajana toimii TPI Certified Golf Pro Timo Hirvisalo. Minimi osallistujamäärä on 4 ja maksimi 10 hlöä / kurssi.

ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Pelkkä kurssi: Aikuinen 150€, Opiskelija 120€ (opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 80€

Aloittelijoiden paketti 2018: Aikuinen 350€, Opiskelija 300€, Juniori (alle 18-v) 250€. Paketti sisältää: alkeiskurssin, jäsenyyden seurassa, vasta-alkaneiden harjoitukset sekä rajoittamattoman pelioikeuden.

Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.

Lisätietoja:

Timo Hirvisalo