Alkeiskurssi

TERVETULOA GOLFIN ALKEISKURSSILLE!

Alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot ja se valmistaa sinut Green Card –suoritusta varten. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajalta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja Green Card kokeen suorittamisajankohdan.

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2020 toukokuusta elokuuhun –
ilmoittaudu ajoissa ja varmista pääsy haluamaasi ryhmään!

Kurssi sisältää sisältää opetuksen (6h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi ja erikseen sovittavan Green Card -suorituksen (1,5h). Mukaan tarvitset vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13-vuotta täyttänyt, nuoremmille junioreille suosittelemme osallistumista junnugolfkouluun.

ALOITTELIJAN PAKETTI 2020

Vuonna 2020 golfin aloittaville tarjoamme erittäin edullisen Aloittelijan paketin, joka sisältää:

• Alkeiskurssin ja Green Cardin
  • Santa Claus Golf Club ry:n jäsenyyden
  • Vasta-alkaneiden harjoitukset (1 krt/vk)
  • Vasta-alkaneiden 9 reiän pelikierroksen valmentajan ohjauksessa (1 krt/vk)
  • sekä Rajoittamattoman pelioikeuden

Aikuinen 350€ (norm. 630€), Opiskelija 300€ (600€), Juniori (alle 18-v) 250€ (510€)

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2020 arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon sekä viikonloppukursseina. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään! Kouluttajana toimii Golf Pro Mika Vettainen. Minimi osallistujamäärä on 4 ja maksimi 9 hlöä / kurssi. Mikäli 4 hengen minimikoko ei täyty kurssipäivään klo 12.00 mennessä, perutaan kurssi.

ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Pelkkä kurssi: Aikuinen 150€, Opiskelija 120€
(opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 80€

Aloittelijan paketti 2020: Aikuinen 350€, Opiskelija 300€, Juniori (alle 18-v) 250€. Paketti sisältää: alkeiskurssin, Creen Cardin, jäsenyyden seurassa, vasta-alkaneiden harjoitukset ja yhteiset 9 reiän pelikierrokset sekä rajoittamattoman pelioikeuden.

Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.

Lisätietoja:

Mika Vettainen