Alkeiskurssi

TERVETULOA GOLFIN ALKEISKURSSILLE!

Alkeiskursilta saat golfin perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssi valmistaa pelaajaa Green Card –suoritusta varten, sen suorituskriteerien mukaisesti. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajilta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja tiedon Green Card kokeen suorittamisajankohdasta.

Ilmoittaudu ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään!

Alkeiskursseja järjestetään taas kesällä 2017 maanantaista keskiviikkoon klo 18-20.30 (yht. 7,5h)

Kurssi sisältää sisältää opetuksen, tarvittavat välineet kurssin ajaksi ja Green Card -suorituksen. Greencard suoritus sovitaan erikseen. Mukaan tarvitset vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Minimi osallistujamäärä 4 ja maksimi 8 hlöä.

Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13-vuotta täyttänyt. Nuoremmille junioreille suosittelemme osallistumista junnugolfkouluun, jossa voi halutessaan suorittaa myös Green Cardin.

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2017 arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon klo 18 – 20.30 (yhteensä 7,5h). Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat mukaan pääsyn!


ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Aikuinen 200€, Opiskelija 160€ (opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 120€

Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13 vuotta täyttänyt.


Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.

Lisätietoja:

Timo Hirvisalo
Puh. 044 552 9610

Eetu Pussinen
Puh. 040 773 5064