Alkeiskurssi

TERVETULOA GOLFIN ALKEISKURSSILLE!

Alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot ja se valmistaa sinut Green Card –suoritusta varten. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajalta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja Green Card kokeen suorittamisajankohdan.

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2021 toukokuusta elokuuhun.
Ilmoittaudu ajoissa ja varmista pääsy haluamaasi ryhmään!

Kurssi sisältää sisältää opetuksen (6h), tarvittavat välineet kurssin ajaksi ja erikseen sovittavan Green Card -suorituksen (1,5h). Mukaan tarvitset vain mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet.

Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13-vuotta täyttänyt. Nuoremmille junioreille (6-10v.) suosittelemme osallistumista junnugolfleirille ja junnugolfkouluun. Isommille junnuille (11-16v.) järjestämme oman alkeiskurssin ja harrastajunnujen ryhmän.

ALOITTELIJAN PAKETTI 2021

Vuonna 2021 golfin aloittaville tarjoamme erittäin edullisen Aloittelijan paketin, joka sisältää:

• Alkeiskurssin ja Green Cardin
  • Santa Claus Golf Club ry:n jäsenyyden
  • Vasta-alkaneiden harjoitukset (1 krt/vk)
  • Vasta-alkaneiden ohjatut 9 reiän pelikierrokset (1 krt/vk)
  • sekä rajoittamattoman pelioikeuden

Aikuinen 350€ (norm. 630€), Opiskelija 300€ (600€), Juniori (alle 18-v) 250€ (510€).

Seuraavana vuonna pelejä voi jatkaa aloittelijan jatkopaketilla.

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Alkeiskursseja järjestetään kesällä 2021 arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon sekä viikonloppukursseina. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, niin varmistat pääsyn haluamaasi ryhmään! Kouluttajana toimii Golf Pro Mika Vettainen. Minimi osallistujamäärä on 4 ja maksimi 9 hlöä / kurssi. Mikäli 4 hengen minimikoko ei täyty kurssipäivään klo 12.00 mennessä, perutaan kurssi.

ALKEISKURSSIN HINTA (sis. alv. 24%)

Pelkkä kurssi: Aikuinen 150€, Opiskelija 120€
(opiskelijakortti esitettävä), Juniori (alle 18-v) 80€

Aloittelijan paketti 2021: Aikuinen 350€, Opiskelija 300€, Juniori (alle 18-v) 250€. Paketti sisältää: alkeiskurssin, Creen Cardin, jäsenyyden seurassa, vasta-alkaneiden harjoitukset kerran viikossa, ohjatut 9 reiän pelikierrokset kerran viikossa sekä rajoittamattoman pelioikeuden.

Jos osallistuja on alaikäinen, tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot:

Lisätietoja:

Mika Vettainen