Golfviikko 2018

Kansallista golfviikkoa vietetään ympäri Suomen kesäkuun alussa 10.-17.6.2018. Santa Claus Golfissa Golfviikolla pääsee tutustumaan golfiin mm. alkeiskurssilla, junnugolfkoulussa ja naisten sunnuntaissa. Golfin lisäksi torstain 14.6.2018 Perheet Pelaa tapahtumassa golfin lisäksi pääsee tutustumaan myös frisbeegolfiin ja keilaukseen. Jäsenille tarjoamme mm. sääntöillan, jossa sääntöjen kertauksen lisäksi voi myös uusia vanhenemassa olevan tuomarikortin. Myös kesän kilpailukausi avataan kansallisella golfviikolla.

11.6.2018 klo 14.45 Junnugolfkoulu 6-9 vuotiaille

Pienemmät juniorit pääsevät lajin pariin helposti ja hauskasti junnugolfkoulun kautta. Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulussa opetellaan mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitojen lisäksi myös perusliikuntataitoja. 6-9 vuotiaiden ryhmän harjoitukset pidetään maanantaisin klo 14.45-16.45. Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta vain. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

11.6.2018 klo 17 Sääntöilta Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille

Maanantaina 11.6.2018 klo 17 alkaen seuran jäsenille järjestettävässä sääntöillassa käydään läpi keskeiset muutokset sääntöihin ja kerrataan entiset. Halukkailla on myös mahdollisuus uusia ”vanhenemassa” oleva tuomarikortti. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi.

12.6.2018 klo 15 Senioreiden kesäkuun kuukausikilpailu

Senioreiden kesän kisakauden avaa tiistaina 12.6.2018 klo 15.00 alkaen järjestettävä senioreiden kesäkuun kuukausikilpailu. Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille. Lisätiedot kutsussa.

14.6.2018 klo 14-17 Perheet pelaa – maksuton ja kaikille avoin lajiin tutustuminen

Torstaina 14.6.2018 toivotamme perheet tervetulleiksi tutustumaan golfiin, frisbeegolfiin ja keilaukseen Ounasvaaran Golfpuistoon. Perheet pelaa tapahtumassa perheet voivat klo 14-17 maksutta tutustua kaikkiin kolmeen lajiin. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle ja tutustu lajeihin. Klubin parkkipaikalla myös peräkonttikirppis, tervetuloa myymään ja ostamaan.

14.6.2018 klo 16-17 Golfarin kehonhuolto / puistojumppa

Jotta svingi kulkee on hyvä pitää kroppa kunnossa. Suvi ohjaa golfarin kehonhuollon / puistojumpan golfkentällä torstaina 14.6. klo 16-17. Osallistumismaksu 5€. Voit ottaa omat mailat mukaan tai käyttää talon mailoja.

15.6.2018 klo 14.45 Junnugolfkoulu 10-13 vuotiaille

Juniorit pääsevät lajin pariin helposti ja hauskasti junnugolfkoulun kautta. Junnugolfkoulu on tarkoitettu kaikille tytöille ja pojille, jotka eivät ole suorittaneet green cardia tai ovat sen suoritettuaan vielä lajin alkutaipaleella. Junnugolfkoulussa opetellaan mukavalla tavalla, kannustavassa ympäristössä ammattimaisten ohjaajien opastuksella golftaitojen lisäksi myös perusliikuntataitoja. 10-13 vuotiaiden ryhmän harjoitukset pidetään golfviikolla perjantaina klo 14.45-16.45. Koko kesän toiminta maksaa vain 50€ / junnu ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta vain. Mukaan tarvitsee mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan soveltuvat jalkineet, välineet löytyvät tarvittaessa meiltä. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

15.-16.6.2018 klo 17.30 Golfin alkeiskurssi

Perjantaina alkaa golfin alkeiskurssi. 15.-16.6.2018 järjestettävältä alkeiskurssilta saat golfin perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssi valmistaa pelaajaa Green Card –suoritusta varten, sen suorituskriteerien mukaisesti. Kurssi koostuu kolmesta osa-alueesta: golfkäyttäytyminen, säännöt ja pelitaito. Suoritettuasi alkeiskurssin saat kouluttajilta ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja tiedon Green Card kokeen suorittamisajankohdasta. Alkeiskurssille voi tulla kuka tahansa lajista kiinnostunut 13 vuotta täyttänyt. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme.

16.6.2018 Avauskisa

Kesän kisakauden starttaa lauantaina 16.6.2018 järjestettävä kauden avauskisa, joka pelataan Gourmet teemalla parikisana. Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille. Lisätiedot kutsussa.

17.6.2018 klo 10 Naisten golfpäivä – Golf tutuksi

Santa Claus Golfissa naisten sunnuntai järjestetään 17.6.2018. Naisten golfpäivänä seuran naiset voivat tuoda ystävänsä kokeilemaan lajia. Päivä aloitetaan kouluttajamme opastuksella harjoitusalueella ja päätetään leikkimielisen 9 reiän kisan jälkeen nautittavalla yhteisellä lounaalla klubilla. Päivän ohjelma lounaan hinnalla, 10 € / henkilö. Kun kipinä syttyy, alkeiskurssi alkaa heti seuraavana maanantaina 18.6.2018. Lisätietoja kutsussa.

17.6.2018 klo 12-14 Perheet pelaa – maksuton ja kaikille avoin golfiin tutustuminen

Sunnuntaina myös muut kuin naiset pääsevät kokeilemaan lajia kaikille avoimessa ja maksuttomassa lajitutustumisessa klo 12-14. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle mukavissa ulkoliikuntavaatteissa. Tervetuloa tutustumaan golfiin!