Opetus

Eetu Pussinen, Tmi Eetu Pussinen

Timo Hirvisalo, TPI Certified Golf Pro, Golfix

Eetu Pussinen

Eetu Pussinen toimii Santa Claus Golf Clubin golfvalmentajana sekä junioritoimikunnan puheenjohtajana. Kokemusta golfista Eetulla on 14 vuotta, joista kaksi viimeistä seuran valmentajana.

Vuosien kokemus golfista niin Suomessa kuin ulkomailla tuo uutta näkemystä peleihisi. Eetun opetus perustuu siihen, että oppilas omaksuu harjoiteltavan asian lisäksi myös syyn muutostarpeeseen sekä sen vaikutuksen lyöntiin. Näin pystyt hyödyntämään oppimaasi myös itsenäisessä harjoittelussasi.

Eetu tarjoaa yksityistuntien lisäksi teemoitettuja pienryhmäharjoituksia. Valitse siis itsellesi sopivin harjoitusmuoto.

Lisätietoja:

• Eetu Pussinen
  • eetu.pussinen@santaclausgolfclub.fi
  • 040 773 5064

Olkaa yhteydessä Eetuun ja treenatkaa yhdessä pelinne huippukuntoon!

Timo Hirvisalo – Golfix

Golfix tarjoaa Pohjois-Suomen kattavimmat golfvalmennuspalvelut. Golfix:n opetusfilosofia perustuu siihen, ettei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tapaa svingata. Päin vastoin, niitä on tuhansia.

Jokaiselle on olemassa tehokkain tapa svingata perustuen siihen, mitä pelaaja voi fyysisesti tehdä. Yksilölliset erot fyysisissä ominaisuuksissa täytyy opetuksessa ottaa huomioon. Toiselle sopiva svingirata voi olla toiselle fyysisesti mahdoton ja johtaa pahimmillaan loukkaantumiseen, vähintäänkin turhautumiseen.

Golfix tarjoaa tuloksellista ja yksilöllistä opetusta. Valmentajana toimii TPI Certified Golf Pro Timo Hirvisalo.

Lisätietoja:

Olkaa yhteydessä Timoon ja löytäkää itsellenne sopivin svingi!