Ajanvaraus

Meillä on käytössä nettipohjainen ajanvarausjärjestelmä. Nexgolf-järjestelmä mahdollistaa peli- ja kilpailuaikojen varauksen netissä ja löytyy osoitteesta www.nexgolf.fi/arg
Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 0200 30200.

Kirjautuminen NexGolfiin:

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla ja salasanalla, joka oletuksena on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne.
Esimerkki:
Matti Meikäläinen on syntynyt 12.10.1964. Täten Matin oletussalasana on “MaMe12″ (huomioi isot kirjaimet).

Palvelussa jäsenet voivat tarkistaa ja päivittää yhteystiedot kuten osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
Lisäksi jäsenet voivat itse syöttää tasoituskierroksen tuloskortin järjestelmään.

Vieraspelaajat

Vieraspelaajat voivat varata ajan Teetime -järjestelmän kautta. Jos sinulla ei ole Nexgolf-tunnuksia voit varata ajan myös soittamalla tai laittamalla sähköpostia caddiemasterille.

Caddiemaster
caddiemaster@santaclausgolfclub.fi

VARAA PELIAIKA

Jäsenien ajanvaraus Nexgolfin -palvelun kautta.

Vierailijoiden ajanvaraus Teetime-palvelun kautta