Tervetuloa kauden 2018 päätösjuhlaan!

Kun kausi ja kenttä ovat kirjaimellisesti paketissa, on aika juhlistaa hienoa golfkautta. Kauden 2018 päätösjuhlaa vietetään lauantaina 3.11.2018 klo 17:00 alkaen Golfklubilla rennon yhteisen illan merkeissä.

Luvassa on:

• Voittajien juhla: reikäpeli- ja seuranmestareiden palkitseminen
  • “Leffailta“: Japanin TV:n kesän Guinnessin maailmanennätysyrityksestä kentällämme toteuttama 2 tunnin ohjelma.
  • Herkutteluilta: Leffaeväät ja hyvää ruokaa, mm. poppareita, nachoja, hampurilaisia, ranskanperunoita yms.
  • Japanilainen ilta: Japanin juomatuliaisten maistelua
  • Saunailta: Klubin pihalle tuodaan palju ja sauna, ottakaa siis uimahousut ja pyyhkeet mukaan!

Ilmoittautumiset 31.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta tai mail@santaclausgolfclub.fi. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tarkemmat tiedot kutsussa.

Osallistumismaksun 30€ / hlö voitte maksaa klubilla. Mukaan ovat luonnollisesti tervetulleita myös avecit. Illalliskortti seuran alle 18-vuotiaille junioreille on maksuton (ilmoittautuminen kuitenkin pakollinen).

Ilmoittautukaahan mukaan, yksin tai avecin kanssa!