Santa Claus Golf

Kenttätiedote vk 22

Kilpailukausi alkaa scramblen merkeissä lauantaina

Lauantaina 1.6. avataan kilpailukausi kauden avauskisan merkeissä. Kahden hengen joukkuein pelattavaan scrambleen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

Kentällä haasteita lämpimistä keleistä huolimatta

Kelit ovat olleet viime päivinä hyvinkin suosiolliset ja myös kuluvan viikon sääennuste lupaa jatkoa lämpimälle jaksolle, mikä luonnollisesti vauhdittaa myös golfkentän kunnon kehitystä, mutta samanaikaisesti vaihtelevan kevään tuomat haasteet näkyvät kentällä edelleen.

Käytössä on toistaiseksi talviviheriöt. Viheriöille päästiin tekemään kolmisen viikkoa sitten tarvittavat toimenpiteet, mutta niiden vaikutus ei ole ollut täysin toivotun mukainen.

- Jouduimme tekemään uudet kylvöt osalle viheriöistä, sillä viheriöiden aiemman kylvön tulokset osoittautuivat odotettua heikommiksi sitkaasta lumihomeesta johtuen. Noin puolet viheriöistä saatetaan saada auki tämän viikon lopulla, ja loput vaiheittain niiden edistymisen mukaisesti, kenttämestari Aarni Härkönen sanoo.

Golfautot ovat käytettävissä normaalisti. Päivitämme jatkossa tilanteen golfautojen käytettävyydestä nettisivujen etusivun info-osioon.

Kioskilla on keskiviikkona kauden ensimmäinen hampurilaispäivä

Klubi ja taukokioski palvelevat toukokuussa klo 10:00-17:00. Kioskilla on keskiviikkona kauden ensimmäinen hampurilaispäivä.

Tervetuloa nauttimaan kioskille kierroksen lomassa!