Santa Claus Golf

Viikkotiedote vk 22

Kenttä

Tiistaina viheriöille tehdään täydennyskylvöjä viheriöleikkuriin kiinnitettävillä kylvöyksiköillä. Tällainen kylvötapa on hellävaraisempi, kuin traktorilla tehty kylvö. Kylvöyksiköillä tehdyn kylvön jälkeen viheriö on myös heti pelattavassa kunnossa, eikä viheriölle synny painautumia.

Vuokraamme kylvöyksiköt naapurikentältä ja työ pyritään suorittamaan kokonaan tiistain aikana. Työn tehokkuuden turvaamiseksi aamupäivän lähtöjä on suljettu tiistain osalta.

Kentän leikkuukorkeudet ovat ennallaan:

  • Viheriöt: 3,7 mm (loppuviikosta 3,5 mm)
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet: 9 mm
  • Väylät: 15 mm
  • Esikarheikot: 20 mm
  • Karheikot: 40 mm

Range

Rangelle on viikonloppuna asennettu siirtonurmi, jota joudutaan todennäköisesti sadettamaan myös päivisin parhaan mahdollisen juurtumisen aikaansaamiseksi. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa rangen käyttäjille. Siirtonurmen juurtuminen kestää 3-4 -viikkoa, joten rangen uusittu lyöntialue tulee olemaan käytettävissä juhannuksen alla. Rangen siirtonurmialueelle meno on toistaiseksi kielletty. Kiitokset aktiiviselle talkooväelle siirtonurmen asennustalkoista!

Range on käytettävissä normaalisti lyöntimatoilta kellon ympäri. Palloautomaatti toimii maksukorttien lähimaksulla sekä Solo-kortilla.

Tervetuloa Ounasvaaran Golfpuistoon!