Santa Claus Golf Club

Liity jäseneksi

GREEN CARD TASKUSSA – MITÄ NYT?

Jäsenyys:

Jotta voit pelata golfia millä tahansa kentällä, on sinun oltava jäsenenä jossakin golfseurassa. Santa Claus Golf Clubin jäsenenä nautit erilaisista jäseneduista, mm. erittäin edullisesta talvigolfista, vasta-alkaneiden (tasoitus +30) harjoituksista. Pääset seuramme jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla seuran jäsenmaksun (aikuiset 100€ ja alle 22-v. juniorit 50€). Jos hyödynnät aloittelijan pakettimme, hoituvat kaikki jäsenyyteesi liityvät asiat klubilla alkeiskurssille tullessasi.

Täytettyäsi jäsenhakemuksen, saat sähköpostitse:

  • ohjeet jäsenmaksun maksamiseen
  • jäsennumeron
  • oman NexGolf-tunnuksen

Harjoittelu:

Voit harjoitella omatoimisesti harjoittelualueella ja rangella. Rangella käytetään seuran palloja, joita saat poleteilla ja polettikorteilla toimivasta pallokoneesta. Poletteja ja polettikortteja myydään klubilla. Par3-kentällä ja harjoitusputtialueella käytetään omia palloja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös erittäin edulliset vasta-alkaneiden seuraharjoitukset, joissa harjoitusten lisäksi käydään yhdessä myös pelaamassa.

Pelaaminen:

  1. Varaa peliaika NexGolfin kautta käyttämällä jäsennumeroasi ja NexGolf tunnustasi tai puhelimitse caddiemasterilta (0200 30 200). Jos et pääsekään pelaamaan, muista perua aika. Pelata voit joko koko 18 reikää (kesto n. 4h) tai vain 9 reikää (kesto n. 2h).
  2. Ennen kierrosta, ilmoittaudu caddiemasterille ja hoida pelimaksu eli green fee. Seuran jäsenet voivat yksittäisen greenfeen lisäksi pelata edullisemmilla sarjakorteilla (5- ja 10 -kortti, jotka voi myös jakaa 9 reiän kierroksille), aloittelijoiden rajoittamattomalla pelioikeudella tai hankkimalla Santa Claus Golfin osakkeen. Osakkeenomistajana saat paitsi rajattoman pelioikeuden, myös paljon erilaisia etuja. Lisätietoja maksuista hinnastosta.
  3. Ilmoittautuessasi saat tuloskortin lyöntiesi merkitsemistä varten. Kortissa on myös perustietoa väylistä (esim. väylien pituus).
  4. Ole avauslyöntipaikalla hyvissä ajoin. Avauslyöntijärjestys arvotaan ja kierros alkaa. Pelin edetessä lyöntijärjestys määräytyy edellisen väylän tuloksen mukaan eli vähiten lyöntejä käyttänyt avaa ensimmäisenä uuden väylän.
  5. Pelatessasi muista, että teeboxiin (avauslyöntialue) ja greenille (viheriö) ei viedä kärryjä eikä bageja. Muista myös korjata greeneillä pallosi jättämät alastulojäljet greenihaarukalla.
  6. Seuraa ryhmäsi etenemistä ja anna tarvittaessa nopeammin pelaaville takana tuleville ryhmille ohitusmahdollisuus. Mikäli haluat pelata rauhassa, vältä ruuhka-aikoja!
  7. Nauti pelaamisesta

Näin pääset alkuun – nautinnollisia pelihetkiä!

Mikäli jokin askarruttaa mieltäsi tai tarvitset apua, ole yhteydessä caddiemasteriin (0200 30 200, [email protected]). Caddiet ovat kentällä teitä varten. Jos kaipaat apua lyöntien kanssa, ole yhteydessä kouluttajiimme tai tule mukaan vasta-alkaneiden harjoituksiin.