Kenttämestarin tiedote syksyn töistä

Kenttämestarin tiedote 26.9.2016

Sadetusjärjestelmän tyhjennys ja huolto aloitetaan maanantaina 26.9.2016. Ilman suurempia vastoinkäymisiä työ on tehtynä keskiviikkoiltaan mennessä. Järjestelmän tyhjennyksessä vesiputkistoon ajetaan isolla kompuralla noin 8 parin paine, jolloin putkistossa oleva vesi poistuu linjastosta tyhjennysventtiilien ja sadettimien kautta. Työ ei vaikuta pelaamiseen.

sadetinjärjestelmän tyhjäys

Viheriöiden luontainen kasvu on nyt täysin pysähtynyt. Muistutankin siis teitä kaikkia vielä kerran pitämään huolen kentästämme ja korjaamaan pallon alastulojäljet oikeaoppisesti. Väylän 13 viheriön edusta avataan ja salaojitetaan keskiviikkona 28.9.2016. Työt eivät estä, mutta voivat häiritä pelaamista keskiviikon aikana.

Range suljetaan keskiviikkona 28.9.2016. Pallojen koneellinen kerääminen on kentän märkyyden ja loppuviikolle luvattujen sateiden myötä mahdotonta ja uudet rangepallot uppoavat maahan. Par 3 ja puttialue ovat edelleen käytössä.

Viheriöiden syväilmastus, kasvitautien torjunta ja talvisuojaus aloitetaan maanantaina 10.10.2016. Tämän johdosta kauden viimeinen pelipäivä on siis sunnuntai 9.10.2016 ja kenttä suljetaan maanantaina 10.10.2016.

Mukavaa pelikauden loppua,

Kenttämestari