Viikkotiedote vk 27

Viikkotiedote vk 27

Viheriöt lannoitetaan tänään klo 19 alkaen rakeisella lannoitteella. Välittömästi lannoituksen jälkeen viheriöitä sadetetaan 10 min ajan. Pahoittelemme sadetuksesta pelaamiselle aiheutuvaa haittaa. Viheriöiden lannoituksesta johtuen viheriöillä on huomenna leikkuuvapaa päivä.

Lannoituksen lisäksi viheriöille tehdään tällä viikolla useita pystyleikkuita ja harjauksia vaakakasvuisen heinän poistamiseksi. Sääennuste näyttää tämän viikon osalta erittäin hyvältä ja lämpimältä. Kentällä tämä tarkoittaa jatkuvia sadetuksia. Sadetukset käynnistyvät aina iltaisin klo 18. Ensimmäisenä sadetetaan väylät, joiden sadetus haittaa pelaamista vähiten. Myöhemmin illalla ja yöllä sadetetaan lyöntipaikat ja viheriöt.

Torstaina 5.7.2018 talkoillaan Ketunpesällä suojakatoksen kattorakenteiden vahvistamisen merkeissä. Talkoot aloitetaan perinteisesti klo 9.00. Talo tarjoaa talkoolaisille päiväkahvit ja ruuan. Tervetuloa mukaan!

Kilpailujen osalta tällä viikolla pelataan maanantain Perämeri Tourin Rovaniemen osakilpailu ja lauantaina perinteinen junnujen tukikilpailu Valokulma Open. Ilmoittautukaahan mukaan lauantain kilpailuun! Erinomaiset palkinnot tarjoaa Tekniset Valokulma.

Klubi palvelee heinä-elokuussa klo 8-20.

Hauskaa golfviikkoa!