Talvisuojaustalkoot maanantaina ja tiistaina

Talvisuojaustalkoot maanantaina ja tiistaina

Säätiedotuksia seurattuamme, siirrämme alustavasta suunnitelmasta poiketen viheriöiden talvisuojaustalkoot alkamaan jo maanantaina 14.10.2019. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 10.00. Talo tarjoaa päiväkahvit ja lounaan. Töitä jatketaan tiistaina 15.10. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan talkoisiin!

Kentänhoito aloittaa valmistelevat työt jo huomenna sunnuntaina, jotta ehdimme tehdä suojauksen sulan maan aikaan ja tuulettomina päivinä maanantaina ja tiistaina.

Huomenna voi siis vielä pelata, sään salliessa, mutta talvisuojauksen valmistelutyöt häiritsevät pelaamista. Suojamuoveja leikataan todennäköisesti väylällä 4. Muovit, painot sekä muut tykötarpeet siirretään valmiiksi viheriöiden viereen. Myös viheriöiden syväilmastus aloitetaan huomenna. Tavoitteena on saada puolet väylistä ilmastettua huomenna, loput tehdään maanantaina.

Tervetuloa pelaamaan ja talkoilemaan! Otamme kiitollisina vastaan kaikki käsiparit muoveja levittämään.