Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina iltapäivällä viheriöille tehdään käsin paikkokylvöjä ja mekaanista sammaleen poistoa. Muistakaa siis varoa töissä olevaa kenttähenkilöstöä. He antavat pelaajille tietä, heti kun mahdollista.
  • Viheriöt leikataan päivittäin, jos olosuhteet vain sallivat.
  • Idätyssadetukset on nyt lopetettu.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3,5mm
    • Lyöntipaikat 10mm, keskiviikosta alkaen 8mm
    • Lähestymisalueet 10mm, keskiviikosta alkaen 8mm
    • Väylät 15mm, keskiviikosta alkaen 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tämän viikon alkeiskursseilla vielä muutama paikka vapaana. Tervetuloa mukaan!
    • Maanantaina 14.6.2021 alkavalla alkeiskurssilla vapaana on kaksi peruutuspaikkaa. Kurssi järjestetään maanantaista keskiviikkoon 14.-16.6.2021 klo 19-21.
    • Viikonlopun kurssi puolestaan järjestetään launtaina ja sunnuntaina 19.-20.6.2021 klo 12-15. Mukaan mahtuu vielä 5 osallistujaa.
    • Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Junnujen treenit:
  • Kilpailut:
    • Senioreiden kuukausikisat aloitetaan torstaina 17.6.2021. Tuttuun tapaan lähdöt klo 15 alkaen ja ruokailu klubilla ennen kisaa.
    • Vasta-alkaneiden ensimmäinen kilpailu pelataan perjantaina 18.6.2021. Vasta-alkaneiden kilpailuihin voivat osallistua paitsi vasta-alkaneiden harjoitusryhmissä olevat, myös kaikki muut yli 30 tasoituksella pelaavat. Osallistumismaksu muille kuin harjoitusryhmäläisille 5€.
    • Viime vuonna aloitettu Ryder Cup perinne meidän ja Leviläisten kesken jatkuu lauantaina 19.6.2021. Ilmoittautukaahan mukaan puolustamaan voittoa niin pidetään puukko Rovaniemellä! Mukaan ovat tervetulleita pelaajat kaikista tasoitusryhmistä. Maksimi osallistujamäärä 25 hlö.
    • Senioreiden Lappi Cup pelataan sunnuntaina 20.6.2021. Tulkaahan sankoin joukoin mukaan!
    • Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200)

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-18 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab! Tulkaahan nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja uudesta kebabannoksesta!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!