Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina viheriöiden lannoitus klo 5.00 alkaen. Viheriöitä sadetetaan heti lannoituksen jälkeen 30 minuutin ajan.
  • Tiistaina lyöntipaikkojen, lähestymisalueiden ja viheriöiden ympärysten lannoitus klo 6.00 alkaen ja 30 minuutin sadetus heti perään.
  • Keskiviikkona väylien lannoitus klo 3.00 alkaen ja 20 minuutin sadetus heti perään.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä varoa töissä olevaa kenttähenkilöstöä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3,5mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm
  • Kentän slouppaus
    • Kenttä slouppaus tarkistettiin viime viikolla ja saimme uudet Course ja Slope rating arvot. Uusien arvojen mukaiset Slopetaulukot löytyvät klubin seinältä sekä nettisivuiltamme. Kioski5 ja Kioski14 9 reiän kentille uusia slopetaulukoita ei vielä ole, mutta kentät eivät toistaiseksi ole varattavissakaan, vaan 9 reikää pelataan väylältä 1 väylälle 10.
    • Kentän slouppauksen yhteydessä päivitettiin myös teeboxmerkinnät, joissa värien rinnalle otettiin käyttöön numerot: valk. / 60, kelt. / 54, sin. / 51 ja pun. / 45.
    • Samalla muutettiin kenttä sinisiltä teeltä lyhyemmäksi siirtämällä osa teeboxeista punaisiin boxeihin ja väylä 18 omaan boxiinsa, eli vanhaan punaiseen teeboxiin.
    • Näiden lisäksi tässä yhteydessä päivitettiin myös väyläkohtaiset Hcp arvot. Arvot muutettiin huomioiden slouppaus, pelatut kierrokset sekä Golfliiton ohjeistukset. Uudet Hcp arvot (vanhat suluissa):
        • Väylä 1 – HCP 5 (6)
        • Väylä 2 – HCP 17 (18)
        • Väylä 3 – HCP 3 (7)
        • Väylä 4 – HCP 9 (15)
        • Väylä 5 – HCP 7 (4)
        • Väylä 6 – HCP 13 (12)
        • Väylä 7 – HCP 1 (2)
        • Väylä 8 – HCP 11 (11)
        • Väylä 9 – HCP 15 (17)
        • Väylä 10 – HCP 16 (8)
        • Väylä 11 – HCP 10 (3)
        • Väylä 12 – HCP 2 (1)
        • Väylä 13 – HCP 12 (13)
        • Väylä 14 – HCP 18 (16)
        • Väylä 15 – HCP 4 (9)
        • Väylä 16 – HCP 6 (5)
        • Väylä 17 – HCP 8 (14)
        • Väylä 18 – HCP 14 (10)
    • Muutosten myötä sekä väylätaulut että tuloskortit menevät uusiksi. Uudet taulut ja kortit otetaan käyttöön heti, kun materiaalit saadaan painosta.
  • Epävakaisten kelien osalta, muistuttakaahan mieliinne ohjeet ukonilman varalta.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Callawayn fittaus ja demo maanantaina 21.6.2021 klo 15-20. Tule testaamaan ja fittaamaan juuri sinulle sopivat mailat!
  • Klubilla myynnissä vielä maanantain Eccon ja FootJoyn golfkenkiä.
  • Alkuviikon alkeiskurssi on täynnä ja loppuviikosta vietetään juhannusta, joten seuraavat vapaat paikat alkeiskurssille siis ensi viikon maanantaina alkavalla kurssilla. Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Perinteinen Juhannuskisa pelataan tuttuun tapaan parikisana perjantaina 25.6.2021. Kilpailumuotona Best ball pb 2-hengen joukkuein. Joukkueen parempi pistemäärä/väylä on siis joukkueen tulos. Miehet keltainen tee, M>65 v. ja naiset punainen tee. Yhteislähtö klo 15. Kilpailumaksu 25 euroa + pelioikeus / hlö sekä viinipullo / joukkue. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200)

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-18 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Maanantaista 28.6.2021 alkaen palvelemme päivittäin klo 20 saakka
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab! Tulkaahan nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja uudesta kebabannoksesta!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!