Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Kentänhoidossa ei tällä viikolla mitään normaalista poikkeavaa.
  • Leikkuut tehdään kasvun mukaan.
  • Väylät ovat kuivuneet hienosti, joten siirtosääntö ei ole voimassa.
  • Muistakaa edelleen paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä korjata jälkenne bunkkereissa! Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Keskiviikkona ja torstaina järjestämme useita tykypäiviä, harjoitusalueilla voi siis olla ruuhkaa.
  • Keskiviikkona osakkeenomistajat kisaavat omassa osakaskisassaan ja jatkavat klubilla osakkaiden illanvietossa. Kenttä on normaalisti avoinna 18 reiän kierroksille aamupäivän klo 12.20 saakka. Iltapäivän / illan ajan pelattavissa on takaysi, eli väylät 5-13.
  • Torstaina kentällä tehdään dronekuvauksia. Pahoittelemme kuvauksista mahdollisesti pelille aiheutuvaa haittaa.
  • Perjantaina pelataan OP:n kutsukilpailu.
  • Lauantaina vuorossa on yksi kesän mahtavimmista joukkuekilpailuista, Roki Golf, joka pelataan Texas Scramblenä 3 hengen joukkuein. Kisamuodossa kaikki kolme joukkueen jäsentä avaavat, jonka jälkeen se pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää aina seuraavan lyönnin väliin. Kerätkää mukaan oma joukkue, tai ilmoittautukaa itseksenne, jolloin arvomme teille joukkuekaverit. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 2.9. klo 18 mennessä.
  • Sunnuntaina kisaamme perinteisessä kaupunkiottelussa Torniolaisten kanssa. Kapteenit kasaavat juuri joukkueita. Tervetuloa kannustamaan Santa Claus Golf voittoon ja seuraamaan kisan etenemistä klubille ja kioskille.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Syyskuun alusta alkaen aukioloaika lyhenee tunnilla illasta, eli palvelemme päivittäin klo 8-19.
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!