SM hiihdot talvigolfkentällä

SM hiihdot talvigolfkentällä

SM hiihdot hiihdetään loppuviikosta osittain golfkenttämme alueella. Kilpalatuina ovat käytössä olemassa olevat ladut kesäkentän väylälle 1 saakka sekä uudet pelkästään kilpailuja varten tehdyt ladut, joista toinen tekee lenkin rangella ja toinen kesäkentän väylän 17 greenin vieressä.

Golfaamiseen SM hiihdot vaikuttavat seuraavasti:

TORSTAI 31.3.

  • Harjoitusaika klo 15-18 – Vaikuttaa pelaamiseen väylillä 1, 2, ja 9. Latu keskellä väylää väylillä 1 ja 2, latu väylän vieressä väylällä 9. Väylät 1, 2 ja 9 voi pelata, mutta hiihtäjiä tulee varoa.

PERJANTAI 1.4.

  • Harjoitusaika klo 16-19 – Vaikuttaa pelaamiseen väylillä 1, 2, ja 9. Latu keskellä väylää väylillä 1 ja 2, latu väylän vieressä väylällä 9. Väylät 1, 2 ja 9 voi pelata, mutta hiihtäjiä tulee varoa.

LAUANTAI 2.4.

  • Naisten viesti 3x5km (P + V + V) klo 12.30-12.50Väylää 1 ei voi pelata, koska latu keskellä väylää (pelata voi ladun toiselta puolelta alkaen). Väylä 9 pelattava varoen, sillä latu väylän vieressä.
  • Miesten viesti 4x10km (P + P + V + V) klo 13.40-14.30Väylää 1 ei voi pelata, koska latu keskellä väylää (pelata voi ladun toiselta puolelta alkaen). Väylä 9 pelattava varoen, sillä latu väylän vieressä.
  • Harjoitusaika klo 17.30-19 – Vaikuttaa pelaamiseen väylillä 1, 2, ja 9. Latu keskellä väylää väylillä 1 ja 2, latu väylän vieressä väylällä 9. Väylät 1, 2 ja 9 voi pelata, mutta hiihtäjiä tulee varoa.

SUNNUNTAI 3.4.

  • Naiset 30km (P – väliaikalähtö) klo 9.45-12.45Väyliä 1 ja 2 ei voi pelata, koska latu keskellä väyliä. Väylä 9 pelattava varoen, sillä latu väylän vieressä.
  • Miehet 50km (P – väliaikalähtö) klo 12.45-17.00Väyliä 1 ja 2 ei voi pelata, koska latu keskellä väyliä. Väylä 9 pelattava varoen, sillä latu väylän vieressä

HUOM!
Ladun ylityksissä ylittäkää latu varoen ja nopeasti. Pelatkaa väylä 9 varoen, mielellään sellaisilla mailoilla, että ette saa palloa laduille, jotka kulkevat siis sekä väylän vasemmalla että oikealla puolella.

 

Latu väylän 1 poikki sekä väylän 9 vieressä (harjoitukset to, pe ja la iltoina, kilpailut la)

Latu väylien 1 ja 2 poikki sekä väylän 9 vieressä (harjoitukset to, pe ja la iltoina, kilpailut su)