Kenttä on suljettu, kiitos kuluneesta kaudesta

Lämmin kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Kenttä on nyt suljettu, samoin range ja klubi. Kausi 2021 oli erinomainen. Kierrosmäärämme kasvoi hienosti. Kesäkierrosten määrä kasvoi hieman, mutta talvikierrosten määrä huikeat 60%. Facebook sivuillamme voitte palata niin kesän kuin talven tunnelmiin mm. valokuvien kautta (vaikka ette itse Facebookissa olisikaan).

Vaikka odottettu 24 000 kierroksen ylitys jäi sateisen syksyn myötä tapahtumatta, teimme kaikkien aikojen kierrosennätyksemme 23 937. Kokonaiskasvu viime vuoteen oli siis 8%, eli 1 737 kierrosta. Kilpailujen määrä palasi tänä vuonna normaalitasolle ja kilpailukierrosten määrä kasvoi noin sadalla. Myös vieraskierrosten määrä kasvoi 11%, vaikka ulkomaalaisia matkaajia ei vielä liikkunut.

Tämän viikon aikana kentällä tehdään viimeiset kentänhoitotoimenpiteet, mm. viheriöiden syväilmastus, jotta kenttä saadaan talvehtimiskuntoon. Keskiviikkona 13.10.2021 järjestämme viheriöiden talvisuojaustalkoot, jonne toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki kynnelle kykenevät. Aloitamme päivän klo 9.00 huoltohalleilta, eli Ketunpesältä. Talo tarjoaa talkoolaisille päiväkahvit, ruokaa ja juotavaa. Tervetuloa mukaan!

Kentän mentyä kiinni, toimintamme ei kuitenkaan lakkaa. Merkatkaa kalenteriin seuraavat päivät ja tulkaa mukaan:

• Golfarin lihaskunto ja kehonhuoltoharjoitukset aloitetaan maanantaina 18.10.2021. Harjoituksen maanantaisin ja torstaisin Lyseonpuiston lukion salissa klo 18.30-20.00. Muistakaa ottaa oma jumppamatto mukaan!
  • Seuran syyskokous järjestetään klubilla tiistaina 2.11.2021 klo 18
  • Santa Claus Golfin naisteniltaa vietetään keskiviikkona 3.11.2021 klo 18 alkaen Villa Willamossa, ja halukkaat voivat tutustua Kunnon Paikan uusiin HUR laitteisiin klo 17.00 alkaen
  • Kauden 2021 päätösjuhla ja seuran pikkujoulut vietetään lauantaina 27.11.2021 Ravintola Valdemarissa klo 18 alkaen

Merkatkaahan päivät kalenteriin ja ilmoittautukaa mukaan!