Santa Claus Golf

Holari-kioskin Irma ja Tapsa

Holari-kioskin Irma ja Tapsa

Otsikon alla olevissa jutuissa tutustumme golfyhteisössämme toimiviin henkilöihin.

Tässä itsestään kertovat Temrex Holari-kioskilta tutut Irma Pakarinen ja Tapio Viitala.

Keitä te olette?

Olemme eläkkeellä oleva pariskunta Irma Pakarinen ja Tapio Viitala. Olemme olleet entisessä elämässämme valtakunnallisen linja-autoliikennettä palvelevan yrityksen palveluksessa eri paikkakunnilla. Tapsa on toiminut kioskiyrittäjänä aiemmin ja toimii nykyisin kioskin ohella ruokapalveluyrittäjänä toiminimellä TKV Catering. Irma on jäänyt eläkkeelle Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän palveluksesta ja on mukana Tapsan ’oikeana kätenä’ nykyisissä työtehtävissä.

Miten olette jakaneet työnne täällä kioskilla?

Yhdessä teemme kaikkea mitä eteen tulee. Työpäivät ovat pitkiä, 12 - 14 -tuntisia. Tilaisuuden tullen, kun pelaajia on vähemmän, toinen pitää vapaata puoli päivää, niitäkään ei ole montaa kesän aikana.

Kauanko olette olleet näissä tehtävissä?

Olemme hoitaneet kioskia vuodesta 2015 alkaen, joten kymmenes kesä on tuloillaan.

Mikä on mieluisinta työssänne?

Saamme tavata ihmisiä ympäri Suomen ja ulkomailtakin. Pelaajista on tullut ystäviämme ja on hienoa työskennellä niin mukavien ihmisten kanssa; huumori kukkii, vitsit ja kokemukset lentävät puolin ja toisin.

Mitä mietteitä tulevasta kesästä?

Toivomme pysyvämme terveinä, säät olisivat suotuisia, ei liian hellettä eikä kylmää. Muutama sadepäivä olisi tarpeen, koska silloin voimme pitää ainakin osittaisen vapaapäivän, käymmehän silloinkin toki kahvit keittämässä ja seuraamme tilannetta.

Toiveet golfareille?

Toivomme kaiken jatkuvan entiseen malliin ja toivotamme kaikki tervetulleiksi Holari-kioskille!

Teksti ja kuva: Terttu Karhumaa